1
2
3

Salater

  • Tzatzikisalat
    Hjemmelavet agurkesalat med yoghurt og hvidløg
  • Marineret pasta/feta salat
    Marineret salat med cherry tomater, agurk, oliven, rød løg, tranebær, pasta, artiskokhjerter og peberfrugt, hertil feta ved siden af
  • Tomatsalat
    Salat med tomater, frisk ost, basilikum og rød løg, hertil olie/eddiker dressing
  • Cole slaw
    Hjemmelavet salat med snittet hvidkål, gulerødder og rosiner
  • Bønnesalat
    Salat med haricots vert, syltet hvidløg, bagte peberfrugter, appelsin og æbler
  • Rødkålssalat
    Snittet rødkål med æble, pære, rosiner og tranebær, marineret i en dressing med yoghurt, citron og ingefær
  • Chefens store salatbar
    Stor salatbar med mere end 25 enheder, hertil flere slags dressing og hjemmebagt flute
  • Marineret kartoffelsalat
    Kartoffelsalat med radiser, salatløg, dild, persille, forårsløg, porre og rødløg marineret i en olie/eddikerdressing
  • Rucola/grøn salat
    Rucolasalat og danske bladsalater med ristede pinjekerner/græskarkerner og høvlet parmasan ost, hertil balsamico dressing
  • Marineret broccolisalat
    Med broccoli, gulerødder, cherry tomater, rødløg, ristede kerner og feta, marineret i en sur/sød olie/eddikerdressing
  • Broccolisalat
    Med rødløg, rosiner, broccoli og solsikkekerner hertil en dressing lavet af miracelwhip
  • Pasta pennesalat
    Med penne, soltørrede tomater, kalamato oliven, kina radis og squash, marineret med olie/eddiker dressing tilsmagt chili
  • Græsk kartoffelsalat
    Med bagte kartofler, ristede peberfrugter, hvidløg, pinjeherner, persille og græsk fetaost
  • Gado Gado salat
    Med hvidkål, gulerødder, haricots vert, spire, agurk, porre, peberfrugt, æg og karse
  • Avocado salat 
    Med “flying” avocado, druer, purløg, ristede pinjekerner, persille og forårsløg
  • Cous cous/quinea salat
    Cous cous og quinea, marineret med hvid balsamiko, pærer, persille og tørrede blå bær