1
2
3

Hovedretter

  • Torsk med hummehaler, vilde ris, friske grøntsager og purløgssauce
  • Perløhønebryst med æbler, sauce Calvados, årstidense friske grøntsager og pommes risolees
  • Krydderpanerede svine medaljoner med whisky sauce, broccolisalat og rå stegte kartofler
  • Helstegt kalvemørbrad med sauce Bordelaise, stegte friske grøntsager, champignon, garniturpose og pommes kroket
  • Helstegt marineret kalvefilet med rødvinssauce tilsmagt grøn peberkorn, stegte champignon og små bagte kartofler
  • Helstegt oksemørbrad med sauce Bordelaise, stegte champignon og rå stegte kartofler
  • Helstegt krondyrkølle med svampemix, sauce ua Porto, æble med gele og pommes risolees
  • Andebryst, honning/timianstegt med ristede pærefileter, små bagte kartofler, stegte svampe og portvinsauce