1
2
3

Om firmaet

Fijnauts Gourmet er et dinner transportable firma, som blev grundlagt tilbage i 2001. Ejeren Edwin Fijnaut er udlært i Holland på international Hotel Skole “De Rooi Pannen” med læreplads på Hollandsk største catering firma “Maison van den Boer” og 2-stjernet “Michelin” restaurant “De Swaen” i Oisterwijk. Firmaet beskæftiger sig med madlavning til alle slags selskaber, såvel privat som erhverv, hvor I som kunder er i første prioritet. Har I bryllup, reception, fødselsdag, frokoster m.m., er vi altid klar med gode ideer til en oplevelse for livet.

Ved større arrangementer er det efter nærmere aftale også muligt at få kokken med, som så “bygger” et lækker flot buffet til Jeres gæster og skærer for.

Hos os sætter vi kunden i højsædet, derfor kan I sammen med os sammensætte Jeres egen menu. Vi hører gerne om hvilken type arrangement I har i tankerne og gerne om Jeres egne ideer til menuen. Bagefter vender vi tilbage med et spændende forslag, hører Jeres mening…og retter evt. menuen til. Til inspiration ligger der en del forslag til menu og buffet under punktet “menuer” og “buffeter”. Send os en mail eller ring på telefon 4040 1092.

Der gøres opmærksom på at vores forslag er til Jeres inspiration, menuen bliver lige efter Jeres ønsker. Da vores kunder selv sammensætter deres menu, er der ikke nogen fast pris, men vi kan oplyse, at prisen ligger mellem ca. kr. 255,00 og ca. kr. 350,00 alt efter menuvalget og antal af gæster. Kr. 305,00 er for en almindeligt 3 retter menu eller buffet. Taler man om en 3 retters menu/buffet med eksempelsvis oksemørbrad, så ligger prisen på ca. kr. 315,00 pr. person Menuer til ca. kr. 350,00 er normalt menuer inkl. natmad.

Ved levering leveres maden/buffeten færdiganrettet (pæne skåle og fad), lige til at sætte på bordet, kødet kommer i varmekasse, sauce, tærte og kartofler varmes efter anvisning. De skære selv kødet!

Mindste antal til levering af buffet er 20 personer.

Med glade mad hilsener, Kokken Edwin Fijnaut