1
2
3

Tapas

Tapas stammer oprindeligt fra lande rundt om Middelhavet og
betyder afslappet, let måltid. Tapas er derfor alletiders valg til en
social sammenkomst eller festlig lejlighed.
Med tapas på menuen er du sikret autentisk, Middelhavs stemning!

Hos Fijnauts Gourmet har vi gjort tapas til noget specielt. Vores tapas er med fisk, pølse, Italienske og Spanske specialiteter, oliven, syltede tilbehør, lækre oste, hjemmebagt brød og noget sødt til at afslutte måltiden.

 

Tapas platter…

Lækker tapas anretning med 6 forskellige retter, humus, aioli, pesto, oliven og hjemmebagt brød ved siden af.  Anretningen leveres på indbydende engangsservice og er perfekt til møder,  ture eller bare samvære med venner og familien. Platterne er velegnet til transport!

Pris kr. 225,00 pr. person (max. 15 personer!!)

Tilbud lige nu kr. 200,00 pr. platte!!

 

Tapas på fad…

Lækre tapas på fad. Fisk og skaldyr, pølse fra ind- og udlandet, oste med surt og sødt, frugt og kage, husets  frikadeller samt humus, aioli, pesto, oliven og hjemmebagt brød. Tapas er flot og indbydende anrettet på fad, lige til at stille på bordet. Frikadeller og Quiche lunes selv efter anvisning.

Pris kr. 265,00 pr. person  (min. 10 personer!!)

 

Tapas buffet…

Udvidet tapas bord. Buffeten indeholder alle lækkerier med fisk og skaldyr, forskellige pølse fra ind- og udlandet, flere lune retter, salat, ost og frugt. Forskellige oliven, surt og kage og hjemmebagt brød. Buffeten leveres og anrettes på flot indbydende service. Alt det kolde er serveringsklar. Det varme lunes selv efter anvisning.

Pris fra kr. 295,00 pr. person (min. 20 personer!!)