Italiensk inspirerede menu’er
Menu 1
Buffet
- Skaldyrsalat
med dild og persille marinerede rejer og krebsehaler, citrus perlebyg, melon, citron og avocado hertil Sauce Verde
- Røget tunfisk
med kørvel marinerede cherrytomater og artiskoksalat
- Agnello
fyldt marineret lammekølle med persille og hvidløg, hertil hjemmelavet tzatzikisalat, pesto og humus
- Insalata Con Mozzarella
tomatsalat med mozzarella, løg og frisk basilikum
- Fetasalat a la Kreta
med tomater, agurk, oliven, rødløg, pasta, peberfrugt, feta og pasta, hertil olie/eddiker dressing med sennep
- Helstegt oksefilet
med stegte champignon og gulerødder og små bagte urtekartofler
- Insalata Con Fagiole
salat med marinerede haricots vert, fyldt tortelloni, soltørrede tomater, persille og ristede kerner
- til buffeten serveres hjemmebagt brød, forskelligt surt og sødt og sauce Bordelaise
Dessert
- Hjemmebagt pæretærte
pyntet med årstidens frisk bær og hjemmerørt vanilje is
Natmad
- Hjemmelavet hot-tomatsuppe
med basilikum, kødboller, pasta og hjemmebagt brød
Menu 2
Forret
(serveres på tallerken)
- Carpaccio af Fumatello (Italiensk let røget okseindelår)
med rucola, frisk høvlet parmasan ost, balsamicodressing og hjemmebagt brød
Buffet
- Pollo al Pesto
marineret unghanebryst, fyldt med en creme af soltørrede tomater og bacon, hertil hjemmerørt humus
- Insalata Con Mozzarella
tomatsalat med mozzarella, løg og frisk basilikum
- Bruschetta
hjemmebagt toast med tomat, hvidløg og parmasan ost
- Agnello
helstegt lammekølle med persille og hvidløg, hertil hjemmelavet tzatzikisalat og pesto
- Italiensk pasta salat
salat med fyldt tortelloni, haricots vert, sol tørrede tomater, ristede kerner og feta
- Marineret salat med artiskokhjerter
lækker salat med hjertersalat, oliven, pasta, agurk, cherry tomater, peberfrugt, rødløg og artiskokhjerter
- Til buffeten serveres timian stegte kartofler, sauce Bordelaise, hjemmebagt brød og forskelligt tilbehør
Dessert
- Kransekage frugtstænger
med nougat, creme og frisk frugt
Natmad
- Let legeret porresuppe
med sprød stegt bacon, frisk purløg og flute
Menu 3
Buffet
- Carpaccio af laks
gravet med citrus, fennikel og dild, hertil rævsauce og ristet rugbrød
- Grillet Proscitto og Serano skinke
marineret med rosmarin, hertil friske grønne asparges og melon kugler
- Grøn salat
bld. friske plukkede salater med granatæblekerner, ristede græskarkerner, høvlet parmesan og sur/sød senneps dressing
- Fyldt unghanebryst
fyldt med pesto og pinjekerner omviklet med bacon, hertil hjemmelavet tzatziki salat, pesto og humus
- Insalat di Fagioli
lækker salat med haricots vert, fyldt tortellonio, sol tørrede tomater og ristede kerner
- Helstegt kalve culotte
marineret med rosmarin hertil små bagte kartofler med timian, ristede champignon, sauce au Porto og syltede borretainne løg
- Middelhavssalat
med pasta, cherry tomater, artiskokjerter, løg, oliven, agurk, tranebær, peberfrugt og marineret feta
- Tomat/løgsalat
med tomater, løg, frisk basilikum, ristede kerner og mozzarellaost
- Til buffeten serveres forskelligt tilbehør og hjemmebagt groft brød
Dessert
- Tiramisu
Italiensk dessert med ladyfingers og mascarponeost
- Oste fra nær og fjern
alverdens oste, anrettet med nødder i sirup, kiks og et udvalg af frisk frugt
Natmad
- Hjemmebagte grov sandwich med lufttørret skinke og Prima Donna